1-2 dages levering Returret til 6.1.19 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258

UltrAspire Alpha 3.0 Black

Varenr. 969417
DKK 1.000,00

Andre farver

UltrAspire Alpha 3.0 vesten med semibløde Ultraflask drikkeflasker, har ekstra mange lommer du kan nå, selvom du har vesten på. Med de unikke elastiske brystremme, er du sikker på at vesten sidder godt og stabilt omkring kroppen, når du er på vej og i gang. Det åbne net-stof, som vesten er syet i sørger for optimal svedtransport og ventilation. Alpha 3.0 her et ekstra stort rum på ryggen i strækbart mesh med god plads til bagage.

Alpha Vesten er for dig, som har brug for ekstra meget plads i din løbevest. Der er flere relativt store lommer og en elastisk strop, som alle kan hjælpe dig med at finde plads til tøj og udstyr.

De følgende 4 små lommer sidder fordelt, så du kan komme i dem og få fat i dit grej, selvom du har vesten på:

På hver side er der under armen placeret en lille lomme i elastisk stof.

På højre skulderstrop sidder en magnetlukket, enhåndsbetjent, svedtæt lomme. Hvis du bruger elektrolyt piller er dette det helt rigtige sted at opbevare dem. Alternativt er der også plads til et sæt nøgler.

På venstre skulderstrop er en lomme lukket med lynlås, så du kan være sikker på at have styr på de helt små ting.

Den store lomme, som er placeret nederst på ryggen, er lukket med enhåndsbetjente magnetlukninger. Derfor kan du række bagud, og få fat i de ting, som ligger i lommen - selv når du har vesten på. Så det er altså ikke nødvendigt at tage vesten af, for at få fat i den ekstra energibar du lagde derned inden du tog afsted.

De 2 store netlommer på forsiden indeholder i udgangspunktet hver en 550ml semiblød Ultraflask. Lommerne lukkes begge med en elastisk strop. I disse lommer finder du fint plads til handsker, energi, overtrækstøj eller andre ting, du skal bruge undervejs hvis du i stedet vælger at bruge et 2 liters drikkereservoir. Indvendig i lommen på venstre side sidder en lille nylon lomme med plads til en smartphone.

Den store lynlåslukkede ryglomme i strækbart mesh indeholder en seperat reservoirlomme med ophæng til væskeblæren. Uden på reservoirlommen giver det strækbare mesh god plads til eks. regntøj, handsker og hue samt pandelampe, foldekop og folietæppe.  Adgang til hovedrummet sker gennem lynlåsen øverst eller via to magnetlukninger nederst. Helt yderst sidder der en elastisk strop, så du kan spænde det tøj, som du hurtigt skal have af, fast på vesten.

1-2 dages levering
Returret til 6.1.19
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom

Tilbud, tips og nyheder.

Meld dig til vores mailliste, og modtage tilbud og nyheder direkte i din indbakke.
Se i din indbakke efter en velkomstmail

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE