1-2 dages levering 14 dages fuld returret 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258
-50%

Outdoor Research Transfer Hoody W Black

Varenr. 921515
DKK 1.300,00
DKK 650,00

Spar: DKK 650,00 (50%)

Andre farver

Seattle baserede Outdoor Research ved en ting eller to om at beskytte sig mod vejrets luner. Klimaet i Seattle minder en del om det danske med milde våde vintre og lune somre. Transfer Hoody er en softshell jakke som er perfekt egnet til det danske vejr og giver den rigtige beskyttelse uanset om du skal i skoven med ungerne eller på vandretur langs øhavsstien. Det strækbare softshell materiale skærmer mod vind og regn og det tynde fleece for giver en lun oplevelse i jakken.

Transfer Hoody fra Seattle baserede Outdoor Research er vindtæt og vandafvisende, helt perfekt til det danske klima. Fordi jakken ikke er helt vandtæt er den også super åndbar sådan at du kan komme af med den fugt som naturligt opstår når intensiteten stiger.

Den forede hætte er fuldt justerbar og er udstyret med en let afstivet skygge som holder regn og sne væk fra øjnene. Selve jakken er ligesom hætten foret med en tynd fleece.

En lomme på venstre side af brystet og to stiklommer giver masser af plads til opbevaring af telefon, hue, Buff, lommetørklæder og andet nødvendigt grej til en travetur i efterårsvejret.

Alle lommer er lynlåslukkede med kvalitetslynlåse fra YKK og udstyret med pull tabs så det også er til at komme til med handsker på.

Ærmegabene kan justeres med velcro og i bunden af jakken sikrer en elastisk snøre at jakken kan lukkes af mod træk nedefra.

1-2 dages levering
14 dages fuld returret
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom

Tilbud, tips og nyheder.

Meld dig til vores mailliste, og modtage tilbud og nyheder direkte i din indbakke.
Se i din indbakke efter en velkomstmail

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE