1-2 dages levering 14 dages returret 5 stjernet service Fysisk butik Har du spørgsmål?: Tlf. 32150258

Osprey

Osprey rygsække er kendetegnet ved høj kvalitet og gennemarbejdet design. Osprey producerer rygsække og tasker - og ikke andet. Til gengæld er de eksperter. Et nyt design er fuldstændig gennemarbejdet og testet inden det bliver frigivet. Kvalitetskontrol af den daglige produktion i Vietnam, sikrer at din Osprey taske er lavet efter højeste standard.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Når du vælger en Osprey rygsæk, vælger du også en rygsæk, der er designet med henblik på at fungerer fantastisk i nogle bestemte situationer. Det betyder dog ikke at Osprey rygsække ikke kan andet end det de er lavet til.

Derfor kan du også se mange små Osprey turrygsække, som bliver brugt som hverdagsrygsække. De er nemlig så komfortable, at ejerne ikke har lyst til kun at bruge rygsækkene i ferien. Men også store Osprey rygsække - som deres trekkingmodeller - fungerer fint, selvom du ikke skal længere end til sommerhuset.

Osprey har produceret rygsække siden 1974, hvor grundlæggeren og ejeren Mike Pfotenhauer fik en ambition om at hver eneste kunde skulle have en rygsæk, der var perfekt til lige præcis hende. Derfor syede han selv rygsække - men først efter en grundig samtale med sin kunde, om hvad rygsækken skulle bruges til og hvilke detaljer den skulle udstyres med.

Den samme tilbøjelighed går igen i nutidens Osprey rygsække. De bliver ikke længere lavet specielt til den enkelte kunde, men det er stadig en gennemgående filosofi, at en Osprey rygsæk skal passe bedst muligt til kunden. Derfor er det muligt at mikrojustere rygsækkene og/eller vælge imellem flere forskellige størrelser.

På større rygsække er det endda muligt at vælge hvilken størrelse hoftebælte og skulderstropper, der skal sættes på Osprey rygsækken, for at opnå den bedste pasform til den enkelte kunde. Osprey er også fokuserede på at udvikle nye materialer og funktionsdetaljer, som gør rygsækkene fra Osprey bedre i brug. Derfor kan du regne med at en Osprey rygsæk er resultatet af moderne teknologi og design, når det er bedst.

1-2 dages levering
14 dages returret
5 stjernet service
Fysisk butik

Kurven er tom

Vil du have rabat?

Hvis du er tilmeldt vores mailliste, får du altid 20% rabat i vores fysiske butik.

Her i webshoppen får du 10% rabat.
Rabatterne gælder ikke varer på tilbud.
Se i din indbakke eller spamfilter. Vi har sendt en rabatkode til dig.

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE