1-2 dages levering Returret til 6.1.19 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258

OMM Trailfire minimalist løbevest

Varenr. 5060521480861
DKK 625,00

Andre farver

Den minimalistiske Trailfire løbevest fra OMM er et godt bud på en vest til kortere ultraløb som den danske Ultracup og andre løb af tilsvarende kaliber. Med en egenvægt på kun 125 gram og plads til både softflasker og blære er Trailfire vesten virkelig fleksibel. Har du brug for mere kapacitet kan Trailfire udvides med OMM Compressor Pod som giver dig ekstra 5L opbevaringsplads.

Trailfire er en af markedets letteste og bedst ventilerede løbeveste syet i 3D Airmesh som former sig nærmest perfekt til kroppen. 

Vestens front er symmetrisk bygget op med to lommer på hver side. De inderste lommer lukkes med en lille strip velcro og den yderste i højre side har en indbygget nøgleclip. 

Fronten lukkes med 2mm elastiksnor og små kroge, sikkert og enkelt, ligesom justeringen som foran foregår via små snorelåse monteret midt på. 

Vestens omfang justeres i siden, på begge sider med en unik og enkel løsning. 

Ryggen er dækket af en meshlomme som fint rummer en 1L væskeblære eller tilsvarende. Har du brug for mere plads kan du tilkøbe OMM Compressor Pod, som er en 5L ekstra lomme som monteres via UGR - Universal Gear Rail systemet og sidder klippestabilt. 

Trailfire vesten har refleksdetaljer på både front og ryg. 

Vi anbefaler OMM Ultra Flexi Flask 325ml med sugerør til brug med Trailfire vesten.  

1-2 dages levering
Returret til 6.1.19
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom

Tilbud, tips og nyheder.

Meld dig til vores mailliste, og modtage tilbud og nyheder direkte i din indbakke.
Se i din indbakke efter en velkomstmail

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE