1-2 dages levering 14 dages returret 5 stjernet service Fysisk butik Har du spørgsmål?: Tlf. 32150258

  OMM Sonic Jacket Unisex Black

  Varenr. 945658
  DKK 800,00
  Sonic Jacket er en vindtæt, superlet og ekstremt åndbar jakke, som du nemt kan have liggende i lommen for det tilfælde at du får brug for lidt ekstra beskyttelse på din tur.

  Sonic Jacket er en vindtæt, superlet og ekstremt åndbar jakke, som du nemt kan have liggende i lommen for det tilfælde at du får brug for lidt ekstra beskyttelse på din tur.

  Jakken har fuld lynlås, som gør det nemt at tage den på. Nederst er der en elastisk snor, så du kan lukke af for vinden nedefra.

  Ærmerne er syet ekstra lange. I kombination med de integrerede "thumb-loops", gør dette at du kan få dækket halvdelen af hånden af for den kolde vind. På denne måde får du bedre integrering med et par handsker, når du bruger Sonic Jacket på vandretur, og på løbeturen er det en effektiv beskyttelse indtil du har fået varmen i hænderne.

  Det tynde materiale, som jakken er lavet i gør det nemt at trække det næste lag hen over den, uden at du behøver at tage Sonic Jacket af først. Derfor er det nemt at justere i lag-på-lag systemet, når du for eksempel stopper op for at holde pause, eller hvis det pludseligt bliver regnvejr.

  Sonic Jacket kan pakkes sammen i en lomme, som er integreret i kraven. Når anorakken er pakket sammen, fylder den ikke mere, end du kan have den i din lukkede hånd. At det er ganske tyndt materiale ses også i totalvægten: 66 gram i størrelse medium.

  Vægt: 60 gram

  1-2 dages levering
  14 dages returret
  5 stjernet service
  Fysisk butik

  Kurven er tom

  Vil du have rabat?

  Hvis du er tilmeldt vores mailliste, får du altid 20% rabat i vores fysiske butik.

  Her i webshoppen får du 10% rabat.
  Rabatterne gælder ikke varer på tilbud.
  Se i din indbakke eller spamfilter. Vi har sendt en rabatkode til dig.

  FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE