1-2 dages levering Returret til 6.1.19 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258

Klymit LiteWater Dinghy

Varenr. 846647002676
DKK 2.500,00

Andre farver

En packraft som LiteWater Dinghy kan ændre måden du ser linier i naturen på. Pludselig er en sø eller et bredt vandløb ikke længere en forhindring, men i stedet en ny mulighed for at udforske området. Med under et kilo på vægten er LiteWater Dinghy i den absolutte letvægtsklasse og passer derfor perfekt i rygsækken på vandreturen.

Med en LiteWater Dinghy i rygsækken er en sø eller et bredt vandløb ikke længere en forhindring på vandreturen. I stedet åbnes nye muligheder og nye linier i terrænet kan udforskes. 

LiteWater Dinghy er som navnet antyder en let og lille packraft til forholdsvis roligt vand. Klymit anbefaler at LiteWater Dinghy højest benyttes på klasse 2 vand, altså strømmende vand med lav sværhedsgrad. 

Den pilformede konstruktion giver en fornuftig stabilitet på vandet og en behagelig siddeposition på det lille oppustelige sæde. Bemærk at du oftest vil have behov for at efterfylde luft i både skroget og sædet efter cirka 15 minutter på vandet. Oppustning af skroget klares på mindre end 5 minutter ved hjælp af den medfølgende pumpepose. 

LiteWater Dinghy har 6 surringspunkter til fastgørelse af bagage, eks. din vandrerygsæk som ligger perfekt på stævnen. 

Konstruktionen er den samme som kendes fra oppustelige liggeunderlag, men med en kraftig 210D polyester metervare som kan modstå slidtage og punkteringer. Skulle uheldet være ude medfølger lappegrej naturligvis. 

Vægt: 992 gram

Oppustet størrelse: 203 x 114 cm

Sammenpakket størrelse: 24 x 15 cm

Leveringsomfang: Litewater Dinghy, pumpe/opbevaringspose og lappegrej. 

1-2 dages levering
Returret til 6.1.19
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom

Tilbud, tips og nyheder.

Meld dig til vores mailliste, og modtage tilbud og nyheder direkte i din indbakke.
Se i din indbakke efter en velkomstmail

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE