1-2 dages levering Returret til 6.1.19 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258

Jetboil Mightymo

Varenr. 858941006403
DKK 550,00

Andre farver

Mightymo er den ultra-pakbare brænder i Jetboils Cook & Boil serie af brændere. Udover at levere seriøst meget varme kan den også justeres ned til at simre på et meget lavt blus. Med en lav vægt, lille pakket størrelse, piezo tænder og en stor kontaktflade til gryderne er Mightymo et rigtig stærkt valg til dig der vil have en kraftig, justerbar gasbrænder til dit friluftsliv.

Micro justerbar flammekontrol

Jetboil Mightymo har den meget justerbare gasregulator, som kendes fra resten af "Mo"-serien. Med denne gasregulator, kan du skrue ned for flammen så du ikke brænder risene på, eller lade en hjemmelavet kødsovs simre indtil du er klar til at spise.

Justerings håndtaget er lavet som en kraftig wire, der gør det nemt at få fat, selvom du har handsker på. Når du drejer håndtaget en omgang skruer du op på 25%. Hver hele omgang øger med 25%. Det betyder at en justering på 1/8 omgang giver så lille en forøgelse af output-effekt, at du kan justere flammen helt præcist til dit aktuelle behov.

Praktiske detaljer

Mightymo har sammenklappelige grydehvilere for at opnå den mindst mulige fylde. Så kan du spare lidt på pladsen i din rygsæk.

Den indbyggede piezo tænder gør det nemt at starte brænderen: Skru op for gassen og tryk på knappen.

Gasregulatoren har også en ekstra fordel. Den sørger for at gassen flyder lige hurtigt uanset om gasdåsen er fyldt eller næsten tom, og uanset hvor koldt det er - fra -6 grader og op.

Specifikationer for Jetboil MightyMo

Bruger du en 230 grams gasdåse vil du kunne køre brænderen i 75 minutter.

Vægt: 95 gam - Mightymo leveres med stabilisator til gasdåsen, som ikke er vejet med.

Effekt: 10.000 BTU / 3 kW

Kogetid: 3min 15 sek pr. liter - du kan dog skære drastisk ned på kogetiden ved at bruge Jetboil gryder med fluxring-varmeveksler: 2 min 40 sek.

Dimensioner: 104 mm x 165 mm 

1-2 dages levering
Returret til 6.1.19
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom

Tilbud, tips og nyheder.

Meld dig til vores mailliste, og modtage tilbud og nyheder direkte i din indbakke.
Se i din indbakke efter en velkomstmail

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE