1-2 dages levering 14 dages returret 5 stjernet service Fysisk butik Har du spørgsmål?: Tlf. 32150258

  Inov8 TrailTalon 235 Man Grey/Red

  Varenr. 977105
  DKK 1.000,00
  TrailTalon 235 er det seneste skud på TrailTalon familien, de ultimative trailsko til tørre hårdtpakkede spor eller spor med løst grus over det hårde underlag. Granit? Ingen problem, det håndterer TrailTalon 235 også. Skoen passer sammen med Inov-8's unikke Race All Terrain Gaiter som holder skoen fri for grus og sand.

  Da Inov-8 for år tilbage lancerede Race Ultra 270 ville jublen nærmest ingen ende tage. Nu løfter TrailTalon 235 arven med endnu lavere vægt, mere effektiv støddæmpning og endnu bedre greb og bedre beskyttelse af særligt tåspidserne.

   

  TrailTalon 235 er designet til tørre hårdtpakkede eller løse spor, men vores erfaring er at den håndterer danske skovstier og alpin klippe med lige så stor sikkerhed. De 4mm dybe knopper med stor kontaktflade og skarpe kanter sikrer effektivt greb i alle retninger, giver høj stabilitet og slipper underlaget nemt når foden løftes så sålen ikke pakker med jord eller småsten.

   

  Slidsålen er konstueret i tre slags gummi, Inov-8's TriC blanding som kombinerer fantastisk greb med høj slidstyrke. Yderst på både medial og lateral side er knopperne bløde og klistrede for at give maksimalt greb i sving og på hårdt underlag. Under tæer og forfod bruges en lidt hårdere, men fortsat "klistret" blanding og slutteligt anvendes såkaldt Endurance gummi under hælen hvor slidtagen er højest.

   

  Mellemsålen i Inov-8's Powerflow materiale leverer trods en minimal stakhøjde på henholdsvis 11 og 7 mm (hæl og forfod) en virkelig lækker støddæmpning som ligger 10% over en standard mellemsål.

   

  Den super lette overdel i relativt åben mesh sidder tæt omkring hæl og vrist for at holde foden fast, mens pasformen omkring forfoden er bred hvilket tillader tæerne at "splatte ud" og bevæge sig naturligt.

   

  For at undgå småsten og sand i skoen er den velpolstrede pløs integreret med overdelen, det gør sammen med Inov-8's All Terrain Gaiter som nemt klipses på skoen (medfølger ikke) at du ikke kommer til at opleve at skulle stoppe for at tømme skoen for sand eller andre fremmedlegemer uanset sporets beskaffenhed.

   

  Specifikationer:

   

  Vægt: 235 gram, str. UK8/42 (kontrolvejet)

   

  Fit: Standard = plads til tæerne.

  1-2 dages levering
  14 dages returret
  5 stjernet service
  Fysisk butik

  Kurven er tom

  Vil du have rabat?

  Hvis du er tilmeldt vores mailliste, får du altid 20% rabat i vores fysiske butik.

  Her i webshoppen får du 10% rabat.
  Rabatterne gælder ikke varer på tilbud.
  Se i din indbakke eller spamfilter. Vi har sendt en rabatkode til dig.

  FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE