1-2 dages levering Returret til 6.1.19 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258
-30%

Inov8 AT/C Protec Shell M Black

Varenr. 944848
DKK 3.100,00
DKK 2.170,00

Spar: DKK 930,00 (30%)

Andre farver

AT/C Protec-Shell jakken er den, til dato, kraftigste jakke fra trailløbespecialisterne hos Inov-8. Oprindeligt tænkt til de rigtig lange udfordringer, men ogå særdeles allround anvendelig hvis du søger en slidstærk og let gør-det-hele vandtæt jakke. Store lommer, asymmetrisk lynlås og fuldt justerbar hætte med god skygge er de væsentligste detaljer i denne slider af en jakke.

Med store ikoniske løb som Tor De Geants i hovedet satte produktdesignerne og løberne hos Inov-8 sig til tegnebordet for at designe den ultimative slider. Hårdfør nok til mange dage på farten i hårdt terræn, og let nok til ikke at være en byrde i rygsækken når den ikke er i brug. 

Materialet er Pertex Shield AP, en tre-lags konstruktion med et vandsøjletryk på 20.000 mm og en høj åndbarhed. Tapede sømme sikrer at du holder dig tør i de vildeste uvejr og at jakken er godkendt til brug i de store bjergløb. 

Den rummelige hætte kan snøres tæt til ansigtet ved træk i en enkelt strop, og ligeledes løsnes igen med kun en hånd. Hættens skygge er ekstra bred og skærmer effektivt for regn, blæst og sne.

Den lange lynlås foran på AT/C Protec-Shell jakken er en vandafvisende YKK Aquaguard med forlænget pulltab så den er nem at betjene med handsker eller sågar luffer. Lynlåsen er asymmetrisk for at mindske muligheden for gener under hagen og parkeres i lukket tilstand under ombukket fra den bagvedliggende stormflap.

På fronten har AT/C Protec-Shell jakken to rummelige lynlåslommer, begge lukket med YKK Aquaguard lynlåse. Adgangen sker på kryds og lommernes placering er optimeret i forhold til skulderremme og hoftebælte på rygsækken.

Indvendig finder du en netlomme med lynlås og udtag til hovedtelefoner.  

Nederst justeres omfanget med elastiksnører og ærmegabene lukkes til med velcro.

1-2 dages levering
Returret til 6.1.19
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom

Tilbud, tips og nyheder.

Meld dig til vores mailliste, og modtage tilbud og nyheder direkte i din indbakke.
Se i din indbakke efter en velkomstmail

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE