1-2 dages levering Returret til 6.1.19 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258

Inov8 AT/C Merino SS Woman

Varenr. 1009227
DKK 550,00

Andre farver

Tætsiddende kortærmet trøje i svedtransporterende blanding af superfin australsk merinould og polyester. Under armene og på ryggen består trøjen af et fintvævet netmateriale som tillader endnu højere svedtransport og udluftning. Blandingen af kunststof og merinould gør trøjen slidstærk og komfortabel.

Inov-8 AT/C Merino Shortsleeve er syet i et kropsnært snit med flade syninger hvilket gør den ideel til trænings- og turbrug. 

Halsåbningen er syet med et middelhøjt snit som yder en vis beskyttelse mod slid fra rygsæk eller vest, og trøjen leverer en solbeskyttelsesfaktor på 40+, helt perfekt til de lange løbeture under en kølig men aggressiv forårssol.

Den anvendte merinould er en superfin 15,5 micron kvalitet fra Australien som naturligvis er tilvejebragt under hensyntagen til både dyr og miljø. Trøjen er superlet, og vejer kun cirka 150 gram i en størrelse medium. Den leveres i en diskret sort farve. Den kan maskinvaskes ved 30 grader, men bør ikke tørretumbles.

Ryggen og under armene er fintvævet netmateriale som tillader endnu højere svedtransport og udluftning. Blandingen af kunststof og merinould gør trøjen slidstærk og komfortabel.

Merinould har unikke fugt- og temperaturregulerende egenskaber og i modsætning til kunststofmaterialer har bakterier svært ved at leve på merinouldfibrene hvilket eliminerer den sure lugt af svedigt sportstøj.   

Materialer:

  • 64% 15.5 micron australsk merinould
  • 36% polyester

Meshpaneler:

  • 64% merinould
  • 20% viscose
  • 15% polyamid
  • 1% lycra
1-2 dages levering
Returret til 6.1.19
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom

Tilbud, tips og nyheder.

Meld dig til vores mailliste, og modtage tilbud og nyheder direkte i din indbakke.
Se i din indbakke efter en velkomstmail

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE