1-2 dages levering 14 dages fuld returret 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258
-30%

Inov8 AT/C Ultrashell Unisex vandtæt løbejakke

Varenr. 911023
DKK 1.000,00
DKK 700,00

Spar: DKK 300,00 (30%)

Andre farver

En af markedets absolut letteste vandtætte jakker på kun 108 gram. Inov-8 har designet AT/C Ultrashell til bjerg- og ultraløbere som ønsker det absolut letteste udstyr på de lange distancer. Jakken er semitransparent for at sikre at løberens startnummer altid er synligt uanset at det sidder på en trøje under jakken. AT/C Ultrashell kan let stuves sammen i hætten og fylder således nærmest ingenting når den ikke er i brug. Dette er de vandtætte jakkers Formel 1 model til når det skal gå stærkt.

AT/C Ultrashell HZ er med sine kun 108 gram (str. M) en af markedets absolut letteste vandtætte jakker. Jakken er designet med tanke på bjerg- og ultraløbere som ønsker det absolut letteste udstyr på de lange distancer men vil også være særdeles anvendelig for letvægtsvandreren som tæller hvert et gram i rygsækken.

Det delvis gennemsigtige materiale er valgt for at sikre et synligt startnummer for løberne, uanset at nummeret bliver siddende på den underliggende trøje under konkurrencer.

AT/C Ultrashell kan stuves sammen i hætten og fylder således nærmest ingenting når den ikke er i brug. Bag hætten sidder en elastik strop som kan holde sammen på det hele når den ligger i rygsækken.

Den tætsiddende hætte holdes med elastisk kantbånd helt til foran, så man undgår balloneffekten i modvind. Samtidig følger hætten følger hovedets bevægelser. Derfor er ansigtet frit, også når man kigger til siden, op eller ned. Hætten er udstyret med en lille skygge afstivet med en let wire.

Foran er AT/C Ultrashell udstyret med en YKK Aquaguard vandafvisende lynlås. Lynlåsen har to glidere hvilket betyder at det er muligt at åbne den fra bunden for at ventilere og fortsat holde halsen beskyttet bag kraven. De microskopiske glidere er udstyret med lange pulltabs som gør det nemt at betjene lynlåsen, selv med handsker på. Bag lynlåsen ligger en indvendig stormflap som foroven er foret med microfleece og bukket rundt for at beskytte undersiden af hagen mod eventuelle gener fra lynlåsen.

Ryggen af AT/C Ultrashell er let forlænget for at undgå at den kravler op når man løber med rygsæk og forneden er jakken forsynet med en elastik kantbånd for at undgå træk. Ærmegabene er udstyret med elastik så de holdes på plads.

Jakkens pasform er tæt og holder normalstørrelserne.

Materialet er 4-vejs strækbart hvilket giver en fantastisk bevægelsesfrihed og komfort. Materialet er såkaldt 2,5 lags og membranen giver et vandsøjletryk på 10.000 mm og en åndbarhed på 10.000 gram pr. m2 pr. døgn.

Jakken har fuldt tapede sømme.

1-2 dages levering
14 dages fuld returret
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom

Tilbud, tips og nyheder.

Meld dig til vores mailliste, og modtage tilbud og nyheder direkte i din indbakke.
Se i din indbakke efter en velkomstmail

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE