1-2 dages levering 14 dages returret 5 stjernet service 20% rabat til kundeklubben Har du spørgsmål?: Tlf. 32150258

Fortryder du dit køb?

Hvis du fortryder dit køb i Outdoor Rødovre, har du altid mulighed for at levere varen tilbage. Hvor lang tid du har til at levere varen tilbage afhænger af hvordan du har købt varen.

Ved køb i Webshoppen:

Hvis du har bestilt og betalt i webbutikken, har du 14 dages fuld returret fra du modtager pakken med dine varer. I november og december måned er denne returret udvidet til at gælde minimum frem til 6. januar året efter. Du skal som minimum sende varerne tilbage til butikken i en stand, så de kan sælges igen. I visse tilfælde kan det være at dette ikke er muligt, hvis embalagen mangler. Derfor er det er fordel for dig, at gemme den embalage, som hører til varen, indtil du ved at du ikke vil gøre brug af din returret.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.

Dine rettigheder ved køb på nettet:

Forbrug.dk er portal for offentlig forbrugerinformation. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er ansvarlig for portalen. På forbrug.dk kan du læse en artikel om dine rettigheder ved køb på nettet her.

Ved køb i butikken på Roskildevej:

Når du køber en vare i den fysiske butik til fuld pris, har du 8 dages fuld returret. I november og december måned er denne returret udvidet til at gælde frem til 10. januar året efter.

Hvis du køber en vare i den fysiske butik, som er på tilbud, eller på udsalg, har du oftest 0-3 dages bytteret. Du kan så bytte varen til noget andet, eller til et tilgodebevis, hvis der er bytteret. Spørg i butikken, hvis du er i tvivl.

Kurven er tom

Få 20% rabat

Hvis du er tilmeldt vores mailliste, får du altid 20% rabat i vores fysiske butik.

Her i webshoppen får du 10% rabat.
Rabatterne gælder ikke varer på tilbud.
Se i din indbakke eller spamfilter. Vi har sendt en rabatkode til dig.

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE