Kundeservice: Tlf. 38420038

Fortryder du dit køb?

Hvis du fortryder dit køb i Outdoor Rødovre, har du altid mulighed for at levere varen tilbage.

Du har altid minimum 14 dages fuld returret fra du modtager pakken med dine varer. Du skal som minimum sende varerne tilbage til butikken i en stand, så de kan sælges igen. I visse tilfælde kan det være at dette ikke er muligt, hvis embalagen mangler. Derfor er det er fordel for dig, at gemme den embalage, som hører til varen, indtil du ved at du ikke vil gøre brug af din returret.

Som udgangspunkt modtager vi ikke varer sendt til afhentning i Pakkeboks eller på posthuset. Hvis du sender pakker til os der skal afhentes på posthuset/Pakkeboksen, vil vi tage et rimeligt gebyr for denne service.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.

Dine rettigheder ved køb på nettet:

Forbrug.dk er portal for offentlig forbrugerinformation. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er ansvarlig for portalen. På forbrug.dk kan du læse en artikel om dine rettigheder ved køb på nettet.

I november og december har du fuld returret frem til 6.1.19. Den normale returret er altså udvidet, så du kan returnere julegaver og få dine penge tilbage.

Returadresse:

Outdoor Rødovre

Pakkeboks 607, Hvidovrevej 55

2650 Hvidovre

info@outdoorrodovre.dk

Kurven er tom