1-2 dages levering Returret til 6.1.19 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258
-30%

Fjällräven Abisko Trekking Tights 3/4 Dark Grey

Varenr. 920850
DKK 1.100,00
DKK 770,00

Spar: DKK 330,00 (30%)

Andre farver

Med Abisko Trekking Tights åbner Fjällräven et nyt segment i deres trekking tøj. Abisko har altid betydet letvægtsvandring, og erfaringerne fra Fjällräven Classic i Sverige, hvor mere end 2000 ivrige trekkere hvert år deltager, har vist at mange erfarne vandringsfolk er glade for at vandre i tights. Derfor kan du nu vælge et par tights, som er designet til formålet, og ekstra forstærkede på bagen.

Fjällräven Abisko Tights er særligt designet til sommertrekking. Med forstærkninger i det aramid baserede Corylon materiale, er du sikker på at bukserne kan holde til at du sidder på klipper, træer og andet på tur i fjeldet.

Det første du bemærker når du har fået Abisko Tights på, er en forbavsende fleksibilitet i stoffet omkring lægge og nederste del af lårene.

Designet er tænkt til at sidde tæt om hofter og ben for at stoffet ikke skal blafre i vinden og give maksimal åndbarhed og afkøling. Det vil du sætte stor pris på, når solen står højt på en dag i fjeldet.

Med denne kortere version, hvor tightsne stopper lige under knæet, er du klar til den varme tur på sommerfjeldet.

Hvis du bekymrer dig om Abisko Trekking tights 3/4 er for kolde, så husk på at det er nemt at tage et par regnbukser på ud over, for at opnå en markant større isolering af varmen fra kroppen.

Der er 2 lommer på lårene. På højre lår en rummelig lomme lukket med en klap. Da lommen er helt i stretch materiale er det nemt at fylde kort og endre emner i den. Klappen lukker lommen effektivt til, men gør det også nemt at få fat i emner der er opbevaret der.

Den mindre lomme på venstre lår er lynlåslukket. her kan du lægge småting af typen foldekop, kompas, foldekniv, snacks, gps eller lignende.

Vægt: 265 gram i størrelse Medium

1-2 dages levering
Returret til 6.1.19
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom