1-2 dages levering 14 dages returret 5 stjernet service Fysisk butik Har du spørgsmål?: Tlf. 32150258

Black Diamond Distance Carbon Z Ultralette Vandrestave 2018

Varenr. 951790
DKK 1.200,00
Distanze Carbon Z stavene er solide all-roundere i super lækker kvalitet og med ultra lav vægt på blot 275 gram pr. par (110 cm.). Èn stav vejer under 140 gram. Ja! - Den er god nok, vi har kontrolvejet den i butikken. Perfekt valg til vægtfanatikeren og de lange vandre- eller løbeture, stejle skråninger, krydsninger af å eller til at understøtte din tarp.

Distance Carbon Z er din trofaste partner på alle slags eventyr. Det er et par stærke vandrestave, som støtter dig på de lange stræk og når terrænnet bliver udfordrende.

Når stavene ikke anvendes foldes de sammen i en smart Z-konstruktion og fylder minimalt udenpå eller nede i rygsækken. Heraf kommer Zét i stavenes navn. Når stavenes skal bruge, så løsnes de let fra z-konstruktionen, hvorefter de med et enkelt træk og et klik hurtigt låser sig i deres faste længde. Med lidt øvelse, kan du pakke begge Distance Carbon Z stavene ud på 3-4 sekunder.

Denne generation af Distance Z stavene er ekstra forstærket i samlingerne og cirka 30% stivere end tidligere generationer. 

Håndstropperne er lavet af solidt materiale og er justerbare, så de rammen omkring håndfladen og håndryggen.

Stavene leveres med Tech Tip Carbide endespidser som tager godt fat i underlaget, når du går på grusstier, i sand, på is eller hvor der er småsten og jord. Der medfølger Tech Tip Rubber endesspidse. Når de monteres larmer stavene minimalt og sætter få spor på stier eller klipper, når turen går til klippefyldte områder. De har desuden fremragende greb og holdbarhed.

Hvis du går meget på asfalt eller lignende underlag, kan der tilkøbes gummipoter som nemt sættes på spidserne og sikrer ekstra friktion.

Distance Carbon Z stavene sælges i par.

Materiale: Carbon.

Fås i tre længder:

  • 110 cm.
  • 120 cm.
  • 130 cm.

Sammenfoldet længde:

  • 110 - 36 cm.
  • 120 - 40 cm.
  • 130 - 43 cm.

Vægt pr. par:

  • 110 - 275 gram.
  • 120 - 285 gram.
  • 130 - 295 gram.

Låse system: Z-pole konstruktion.

1-2 dages levering
14 dages returret
5 stjernet service
Fysisk butik

Kurven er tom

Vil du have rabat?

Hvis du er tilmeldt vores mailliste, får du altid 20% rabat i vores fysiske butik.

Her i webshoppen får du 10% rabat.
Rabatterne gælder ikke varer på tilbud.
Se i din indbakke eller spamfilter. Vi har sendt en rabatkode til dig.

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE