1-2 dages levering Returret til 6.1.19 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258

Aclima Warmwool Long Shorts m/Windstopper Woman

Varenr. 921977
DKK 450,00

Andre farver

Warmwool serien er Aclimas største og også her vi har det bredeste udvalg. De ekstra lange shorts med windstopper front er et hit til ture på vinterfjeld, langrend og cykling - eller hvis du til daglig hænger på vindmøller, mobilmaster og den slags.

Ekstra lange boxershorts i 100% merinould. Brug dem, hvis du ofte oplever at få sår på indersiden af låret. Aclima Warmwool Long Shorts vil sidde tæt og beskytte huden mod kulde og slid.

Windstopper membranen på fronten giver ekstra kulde beskyttelse. Membranen er udviklet af Aclima og kombinerer en vindtæt polyuretan kerne med et tyndt pålamineret lag merinould på begge sider. Det giver rigtig god beskyttelse og effektiv bortskaffelse af fugt.

De ribstrikkede sider og den brede elastik foroven giver en behagelig pasform - elastikken er indvendig foret med en tynd uldfrotte som øger komforten væsentligt.

Warmwool er 100% merino uld og er Total Easy Care behandlet for at gøre det ekstra blødt og sikre at produkterne kan maskinvaskes.

Vi anbefaler brug af Aclima Ull Shampoo til vask af beklædning af merinould. Ull Shampoo indeholder lanolin som vedligeholder metervarens blødhed og øger den naturligt antibakterielle effekt.

1-2 dages levering
Returret til 6.1.19
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom

Tilbud, tips og nyheder.

Meld dig til vores mailliste, og modtage tilbud og nyheder direkte i din indbakke.
Se i din indbakke efter en velkomstmail

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE