1-2 dages levering Returret til 6.1.19 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258

Aclima Lightwool Wrestler Shirt Jet Black

Varenr. 921971
DKK 470,00

Andre farver

Wrestler Shirt er den nyeste model i Aclimas populære serie af Lightwool produkter. Lightwool metervaren er sandsynligvis den blødeste merinould kvalitet du har prøvet. Lightwool Wrestler er den perfekte top til sommeraktiviteter som vandring, løb eller cykling, men er også oplagt som inderbeklædning under en kraftigere trøje i de kolde måneder.

Aclimas Lightwool metervare vejer 140 gram pr. m2 og er spundet af superfin 17,5 micron merinould. De fleste bruger merinould i de kolde måneder på grund af den fortræffelige sioleringsevne, men vidste du at isoleringen også virker mod varme udefra? Lightwool Wrestler Shirt er derfor oplagt til aktivt brug også om sommeren hvor den passer perfekt til vandring, løb eller cykling.

Sømmene er helt flade, for at undgå at de slider på huden.

Uld er naturligt bakteriehæmmende, og vil derfor kunne bruges i flere dage. Du skal blot sørge for at lade trøjen hænge luftigt hen over natten. Så er den klar igen dagen efter. Vi anbefaler at merinould vaskes med en uldshampoo som indeholder lanolin for at modvirke udtørring af de fleksible merino fibre.

Vægt: 80 gram i str. M

1-2 dages levering
Returret til 6.1.19
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom

Tilbud, tips og nyheder.

Meld dig til vores mailliste, og modtage tilbud og nyheder direkte i din indbakke.
Se i din indbakke efter en velkomstmail

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE