1-2 dages levering Returret til 6.1.19 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258

Aclima Lars Monsen Anárjohka Warmwool Long Shorts W

Varenr. 944596
DKK 400,00

Andre farver

Disse lange underbukser fra Lars Monsen serien er målrettet mod kvinders ønske om ekstra varme til de bløde kurver omkring hofterne. Mellemlange underbukser som disse, der har en stabil og god pasform giver et godt grundlag for en god tur i vintervejret.

Anarjohka seriens lange underbukse-shorts til kvinder er det bedste inderste lag til din tur i det kolde vejr. Er det særlig koldt passer de godt sammen med et par lange uldunderbukser som mellemlag inden du trækker dine Fjällräven bukser på yderst. Så er du klar til en vandretur i sneen.

Underbukserne er lavet i 100% merinould, ligesom alt andet i Aclima Warmwool. Med ribstrik i siderne og på inderlårene er pasformen tæt og komfortabel. Denne tætsiddende effekt sørger for at der ikke kommer gnidninger på inderlårene, og hindrer slidsår på dette ømfindige sted.

I kanten er underbukseshortsne afsluttet med en bred elastik, som har merinould på indersiden. Alle syninger er brede og flade, så de ikke kommer til at genere. På bagsiden udvendigt er der 2 stropper, som gør det nemt at hænge underbukserne op til tørre i teltet.

Vægt: 98 gram (small)

1-2 dages levering
Returret til 6.1.19
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom

Tilbud, tips og nyheder.

Meld dig til vores mailliste, og modtage tilbud og nyheder direkte i din indbakke.
Se i din indbakke efter en velkomstmail

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE