1-2 dages levering Returret til 6.1.19 5 stjernet service Fragt fra 40,- Kundeservice: Tlf. 32150258

Aclima Hotwool Sports Top

Varenr. 922208
DKK 500,00

Andre farver

Aclima Hotwool Sport Top er sports BH’en til dig som holder et højt tempo udendørs, selv når kviksølvet ligger og ryster i bunden af termometret. Skålene i Hotwool Sport Top er foret med en blanding af merino uld, polyester og polyamid for at give optimal temperaturregulering og fugt transport mens ydermaterialet i polyamid og elastan sikrer at barmen holdes på plads uanset aktivitetsniveau.

Hotwool materialet fra Aclima er uldfrotte og et af de bedst isolerende materialer til undertøj og mellemlag på markedet i dag.

Uldfrotte er en klar favorit hos de professionelle som arbejder ude hele året, heriblandt det svenske og norske forsvar. Hovedbestandelen i uldfrotte er superfin merinould iblandet andre fibertyper for at øge fylde, strækbarhed og slidstyrke.

Løkkerne på indersiden af beklædningen giver ekstra store lommer med stillestående varm luft og dermed en uhørt høj isoleringsevne.

Ydermaterialer:

86% polyamid

14% elastan.

For:

65% merino uld

20% polyester

15% polyamid

Vaskeanvisning:

Kan vaskes på 60 grader, vi anbefaler brug af eks. Aclimas uldshampoo som indeholder lanolin og dermed vedligeholder uldens naturlige antibakterielle egenskaber.

1-2 dages levering
Returret til 6.1.19
5 stjernet service
Fragt fra 40,-

Kurven er tom

Tilbud, tips og nyheder.

Meld dig til vores mailliste, og modtage tilbud og nyheder direkte i din indbakke.
Se i din indbakke efter en velkomstmail

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE