Kategorier

Mærker

Tilbehør til beklædning Kvinder

Tilbehør til beklædning Kvinder

Tilbehør til beklædning Kvinder

Underkategorier

 • Bælter Videre
 • Handsker og luffer til Kvinder

  Handsker kan bruges forskelligt. Tag en tynd inderhandske på, for at holde hænderne tørre, selvom du sveder. Derudover kan du så bruge en kraftigere yderhandske. Hvis det er rigtig koldt og/eller vådt, så er en vandtæt skalluffe et godt valg for at holde varmen om fingrene. Hav altid et par ekstra handsker liggende klar, når du mister de bedste.

  Luffer har en stor fordel fremfor handsker, når det er rigtig koldt. Når fingrene ligger op ad hinanden indeni lufferne, vil hver enkelt finger hjælpe med og varme de andre. Luffer i 2 lag er den bedste løsning til koldt klima, hvor du har svært ved at finde en løsning, som er isolerende nok. Ja, hvis det er rigtig koldt kan det endda være nødvendigt med 3 lag. En helt tynd inderhandske med en fleece luffe udover og yderst en isoleret og vandtæt luffe.

  Videre
 • Huer og Halsedisser til Kvinder

  Huer og halsedisser, Buff er nødvendige i vintervejret for at holde varmen. Brug dem også på skiferien, hvor din hue hurtigt bliver det bedste du har med (udover skiene... og støvlerne.... og...). En halsedisse - eller en Buff - er fleksibel, og kan både bruges på halsen og på hovedet. Hvor har du mest brug for at din Buff varmer dig?

  Videre
 • Vedligeholdelse og Imprægnering

  Hvis du imprægnerer dit tøj, holder det sig vandafvisende. Det øger åndbarheden på en vandtæt jakke, og på G-1000 vil du forlænge levetiden på jakken betragteligt, hvis du holde den vokset.

  Videre
 • Hatte og Kasketter Videre